Kanoottipooloa polttari-, työ- tai kaveriporukoille kesäisin

Kanoottipoolo on hauska vesipeli, joka on suosittu erityisesti nuorekkaiden ryhmien keskuudessa. Työyhteisöjen lisäksi polttariporukoille ja ystävä-ryhmille se on hieno mahdollisuus yhteistoiminnalle. Pakettiin kuuluvat pelin ja tekniikan alkuopetus, pelin johtaminen ja tuomarin tehtävät sekä sauna pelin jälkeen. Saunomisen yhteydessä on mahdollisuus grillaukseen (lisätiedot grillauksen hinnasta ja saunan käytöstä löytyvät kohdasta Sauna)

Ryhmäkoko 8-12 henkilöä.

Kesto: 3 tuntia

Hinta 195 euroa / ryhmä

Lisätietoja (ja vastaukset yleisimpiin kysymyksiin)
Varaukset Bélalta puh.0400 899 280 tai bela@meloiloa.net Saunan vuokraus

Vuokraamme Tuomiojärven rannassa olevaa saunaa. Saunaan mahtuu mukavasti 8-10 henkilöä. Saunassa ei ole juokseva vettä, vaan järvivesi pitää kantaa ja lämmittää pesuvedeksi padassa. Kuivakäymälä.

Hinta: 150 €/3 tuntia ja 25 €/tunti lisätunnit.
Iltapalvelulisää (25 euroa) laskutetaan, jos aloitatte klo 18 jälkeen.

Grillausvälineet (grillipihdit, veitsi, parilapohja, leikkuulauta jne.) ja grillialusta. 25€ 

Siivousmaksu, jos sauna on kohtuuttoman likainen 50€

Varaukset Bélalta puh.0400 899 280 tai bela(at)meloiloa.net

 Nuorten melontakurssi 13.-17.6.16, Ma-pe klo 10:00-12:00

Meloiloa ry järjestää yhteistyössä Melanvilauttajien kanssa nuorten melontakurssin Tuomiojärven vesistössä. Kurssin sisältönä on avovesiliikuntalajien värikäs kirjo. Kurssilla käydään monipuolisesti läpi melonnan eri alalajien perustekniikkaa, vesistöluonnon erityispiirteitä ja haasteita sekä opitaan omien rajojen tuntemusta ja kunnioittamaan luonnon voimia. Käytössä on intiaanikanootteja, kajakkeja, SUP-lautoja ja muita avovesillä käytettäviä liikunta­ ja urheiluvälineitä. Kurssi on luonteeltaan ainutlaatuinen, koska kurssiohjelman kautta tutustut melontaan varsin monipuolisesti. Kurssin aikana opit myös avovesiliikuntaan liittyviä turvallisuusasioita. Kurssin jälkeen seura tarjoaa mahdollisuuden jatkaa ohjattua melontaharrastusta melontakerhon merkeissä.

Kurssi on tarkoitettu 13-17 -vuotiaille nuorille. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa ja kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään neljä. Kurssi alkaa ma 13.6. klo 10-12 Kivelänrannassa (karttalinkki). Kokoontumiset ovat joka päivä klo 10-12.

Kurssille tulee pukeutua sään mukaisesti sekä ottaa mukaan juotavaa ja pientä välipalaa. Melonnan jälkeen kurssilaisilla on mahdollisuus saunoa.
Kurssimaksu on 80 euroa, mikä sisältää opetuksen, välineet ja saunomisen rantasaunassa jokaisen kurssikerran päätteeksi.Lisätietoja ja ilmoittautuminen: bela@meloiloa.net / 0400 899 280 / Béla Pavelka.


 Ohjattu melontaretki - yhteistyössä Tavinsulan kanssa

Melontaretki lähtee Jyväsjärveltä Päijänteelle. Lounaalle ja saunatauolle pysähdymme idyllisessä saaressa nauttien suomalaisista järvimaisemista. Melontamatkaa kertyy noin 2x8 km, jonka kesto säästä riippuen on noin pari tuntia. Retki sopii kaikille iästä ja osaamistasosta riippumatta. Ennen lähtöä ammattilainen opastaa välineiden käyttöön ja melontatekniikkaan, ja opas on mukana koko matkan. Retki ei ole myöskään fyysisesti rasittava. Retkeä voi räätälöidä osallistujien toiveiden mukaan.

Ryhmäkoko: 15-30 henkilöä Kesto 8-12 tuntia

Hinta: 75 euroa / henkilö , opiskelijat 60€


Varaukset Bélalta puh.0400 899 280 tai bela@meloiloa.net

 Torstain iltaretket kanooteilla - yhteistyössä Tavinsulan kanssa

Iltaretki on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kuntoisille. Melomme rauhallisesti intiaanikanooteilla noin 2,5 - 3 tunnin matkan. Retki suuntautuu usein Tourujoelle. Matkan varrella rantaudutaan tekemään hartiajumppa, jonka jälkeen matka jatkuu.

Lähtö: 

Hinta: 28€ / henkilö  (alle 10v. ilmaiseksi vanhemman mukana)


 Tiistain kuntoilta kajakeilla - yhteistyössä Tavinsulan kanssa

Seuraa melontataitosi kehittymistä! Tule kesäkaudella Tuomiojärvelle kuntomelontailtaan torstaisin. Melontareitin pituus on noin 5 km ja se on tarkoitettu jo pikkuisen lajia tunteville. Melonnassa on mahdollisuus ajanottoon ja tuloslipukkeeseen. Melonnan jälkeen tarjolla on keskustelua ammattivalmentajan ja muiden melojien kanssa tekniikasta, välineiden valitsemisesta, harjoitusohjelmasta ynnä muusta melontaan liittyvästä. Melontavälineet saat myös paikan päältä.

Lähtö: 

Ennakkoilmottautumiset viimeistään saman viikon maanantaina Béla Pavelkalle: p. 0400 899 280, e-mail: bela@meloiloa.net

Melontaillan hinta on 11 e (6e jäsenille) ja se sisältää melontavälineet, tulospalvelun, keskustelutilaisuuden sekä kahvi-/mehutarjoilun. Omalla kajakilla osallistuville hinta on 6 e.